Ik vertrek: Justus en Annemiek, het vervolg

Denk je even een avondje te lachen met nudisten bij Ik vertrek, loopt het heel treurig af. Waar is Marga van Praag met haar stroopwafels als je haar nodig hebt?

Justus en Annemiek zijn nog jarenlang gelukkig naakt geweest op hun Franse berg, maar dan komt barman Rendal in dienst en gaat alles mis. Annemiek raakt onder de indruk van zijn wilde haren en besluit te gaan scheiden van Justus. Dan neem je het begrip ‘ik vertrek’ wel heel letterlijk hoor. En alsof dat nog niet genoeg is, is ook hun dochter vertrokken. Zoveel gradaties van vertrekken hebben we zelden gezien bij Ik vertrek. Zou die sekte die op dezelfde berg zat er iets mee te maken hebben? Gelukkig is zoon Verlies (ik kon zijn naam echt niet verstaan) wel een heel leuk kind geworden en dat zeg ik echt niet snel.

Puntje bij nudistenpaaltje zit ik dus weer te janken op de bank, want weer eindigt Ik vertrek in eenzaamheid en dit keer ook nog eens eenzaamheid zonder kleren. Barman Rendal had wel een mitella om, dus het is niet zo dat Justus alles maar zo geaccepteerd heeft gelukkig.

Trek je kleren uit en kijk hier de aflevering terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s