Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 9 – Mindmap

Volgens Wikipedia is een mindmap “een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema.”

Dat lijkt heel onschuldig maar vanavond zagen we dat een mindmap niet zonder gevaar is. Sterker nog: je logeerweek kan er volledig door uit de hand lopen. Wees dus gewaarschuwd als iemand je pen en papier geeft om je gevoelens op te schrijven. Voor je het weet sta je te huilen bij een bak met brandend water.

Wat gebeurde er nog meer?

Na het vertrek van Paula zijn Wim en Marit verplicht een stel te vormen. Hij ziet dat wel zitten, maar zij voelt het nog niet zo. Dus gaan ze lekker romantisch naar een windmolenpark. En dat werkt! Er wordt gezoend! Maar daar mochten we dan weer niet bij zijn.

Michelle heeft nog wel wat te kiezen. De doodsaaie Maarten of Ruud die in een toekomstige relatie een teamlid zoekt. Ik zou voor mezelf gekozen hebben, maar voor Michelle is het duidelijk. Ze kiest iemand die ze echt heeft gevoeld.

Ook Steffi moest nog kiezen en in Roel heeft ze iemand gevonden die net zo ongemakkelijk is als zijzelf. En ik gun het haar!

En dan was er nog Jaap en Jaap vindt het moeilijk. Maar echt moeilijk. Echt heel moeilijk. Dat hij het moeilijk vindt. Verrekte moeilijk.

Kijk de aflevering hier terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s