Ik vertrek: Justus en Annemiek

In 2006 vertrokken Justus en Annemiek naar Frankrijk om daar een nudistencamping te beginnen. Annemiek is al meteen een labiele toestand als ze vertelt over alles wat ze achterlaat en Justus praat zo langzaam, daar zakt inderdaad je broek van af. Uiteraard blijkt de nieuwe hypotheek niet rond te zijn en is er gedoe met de vorige eigenaren. Maar alles komt goed en dat wordt uitbundig gevierd met wijn uit pak en er wordt gejeu-de-bould (wel met schoenen aan). Helaas willen de gasten niet echt komen en nudisme komt toch beter uit de verf in groepsverband. Justus trekt daarom zijn onderbroek weer aan en vindt een baantje als chauffeur van een schoolbus. Dat werkt, want een jaar later is alles verbouwd en loopt de camping goed. Dat betekent niet dat de problemen over zijn. Ze raken betrokken bij een juridisch conflict tussen de vorige eigenaren en een sekte die op dezelfde berg zit. Als vervolgens de gasten bij bosjes onwel worden en er zelfs een dode valt, vraag je je af of dit ooit nog goed zal komen.

Morgen zien we hoe het nu met ze gaat. Zullen ze zich aangesloten hebben bij de sekte?

De originele aflevering is helaas niet meer terug te zien, maar hier nog wel de vervolguitzending uit 2007.

Een gedachte over “Ik vertrek: Justus en Annemiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s