Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 7 – Schokkende beelden

Doordat ik nogal van slag was door de scène die ik maar even “Steffi met paard” noem heb ik de tijd en de therapie nodig gehad om die beelden een plekje te geven. Daarom liet dit verslag even op zich wachten, maar hij is net op tijd klaar voor de aflevering van vanavond.

Marnix moest zijn keuze nog maken en hij stuurt Willemijn, die al thuis zat met een burn-out, naar huis. Haar vertrek wordt gevierd door met z’n drieën een koe te scheren en in een hele kleine keuken te staan. Marnix lijkt een voorkeur voor Janneke te ontwikkelen, maar zelf weet ze het allemaal nog niet zo goed. Bertine voelt een heel warme vriendschap voor Marnix. Opmerkelijk aangezien ze aangeeft nog nooit echt contact met hem te hebben gehad.

Bij Michelle en bij Wim was het allemaal vrij saai. Er werd wat gelegen op een bank en aan een waterkant en er kwamen wat vrienden eten. Bij allebei heb ik nog geen idee wie ze zullen kiezen. In de volgende aflevering gaat Michelle huilen, dus dan wordt er vast veel duidelijk.

Bij Jaap was er veel paniek door een lekkage. Waar kwam het vandaan? Hoe werd het opgelost? We zullen het nooit weten. Ik heb het idee dat hij een voorkeur voor Marian heeft, want zij hadden een date met automatenkoffie uit een plastic bekertje en dat is natuurlijk heel romantisch.

En dan was er dus nog Steffi die bepaalde handelingen verrichtte bij een paard zonder handschoenen aan. Ze was ook nog eens jarig en er werd voor haar gezongen en dat was misschien wel nog ongemakkelijker. Meer heb ik er even niet over te zeggen.

Mocht je de beelden van Steffi nog niet gezien hebben adviseer ik je om dat zo te houden. Voor wie toch nieuwsgierig is geworden, de aflevering is hier terug te zien.

 

2 gedachtes over “Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 7 – Schokkende beelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s