Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 6 – Leuk leuk

Na het vertrek van Marlies doen Wim en zijn twee meisjes een wedstrijdje wie er het vaakst leuk kan zeggen. Wie er heeft gewonnen weet ik niet want ik kan die twee meisjes niet uit elkaar houden. Hopelijk heeft Wim daar geen moeite mee en weet hij straks wel wie hij leuk leuk vindt. De ander maakt vast nog een kans bij buurman Kees/Klaas.

Marnix hoefde deze week nog niet te kiezen maar echt spannend lijkt het niet te worden. Hij laat Janneke namelijk links liggen. Verder is hij heel goed in analyseren waarom dingen niet gaan lukken. Hij gaat ook de geschiedenis in als de eerste boer die het het woord geil in de mond heeft genomen in dit programma.

Bij Jaap gebeurde er meer. Hij nam zijn drie vrouwen namelijk mee naar zijn ouders en hij mijmerde over hoe zijn leven er over een halfjaar uit zal zien en hoe hij zich zou af zitten vragen wat zijn vrouw dan in de keuken aan het doen is. Want waar zou een vrouw in godsnaam anders kunnen zijn? Als Yvon op de stoep staat moet iedereen Jaap omschrijven. Petra noemt hem een man met verschillende uitstralingen op verschillende momenten. Wauw! Wat een analyse! Bij het keuzemoment vloeien er tranen en het is wachten op een catfight tussen de overgebleven twee.

Steffi heeft haar vader om advies gevraagd. Wat vindt hij van zijn potentiële schoonzoons? Aan de maat zal het niet liggen, want ze zijn alle drie groot. Waar dit precies op gebaseerd is weet ik niet want volgens mij had iedereen gewoon zijn kleren aan. Steffi biecht ook op dat ze iedereen apart heeft gehad, maar die beelden hebben de uitzending niet gehaald. Vlak voordat ze een keuze moet maken veegt Steffi nog even het gangpad van de stal. Voor niks blijkt, want Yvon moet weer zo nodig op en hooibaal zitten. Steffi vertelde dat ze kortsluiting heeft gevoeld. De jongen die ze uiteindelijk naar huis stuurt bleef daar eng en onnatuurlijk kalm onder.

Michelle lag de hele uitzending te slapen in de tuin en als ze niet sliep hinnikte ze wat. Maarten deed iets met een tuinslang, want zolang hij iets met z’n handen kan doen hoeft hij niet na te denken, want nadenken is hij niet zo van. Michelle stuurt iemand weg in een speelgoedauto.

Kijk de aflevering hier terug.

Een gedachte over “Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 6 – Leuk leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s