Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 4 – Pyjamafeestjes

Dit wordt waarschijnlijk een heel onsamenhangend stukje want wat ik vanavond toch allemaal heb gezien en gehoord… Ik moet het nog even verwerken. Zo heb ik nog nooit in twee minuten het woord sperma zo vaak gehoord. Zei Michelle in diezelfde tijd ongeveer 254 keer “super” terwijl ze een soort boxpakje aanhad. Vertelde Marlies dat ze ook aan wielrennen doet. Werd Steffi gekeurd als een koe en ze vond het nog leuk ook. Zagen we dat Yvon niet kan dweilen en leerden we wat een mozaïekbril is. Zei Willemijn dat ze momenteel thuis zit met een burn-out terwijl ze overduidelijk in een bos stond. Vertelde Marlies dat ze ook aan wielrennen doet. Hoorden we een hond hoe of wat zeggen. Werden er paarden bevrucht. Vertelde Marlies voor de derde keer dat ze ook aan wielrennen doet. Werd er in zitkuilen gepraat over latten tijdens het gourmetten en er werd over ogen geplast. En dan heb ik het nog niet eens over dat accent van Zeno gehad.

Nou ja, ga zelf maar kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s