Boer zoekt vrouw 2018: aflevering 3 – Kinderfeestjes

Deze week had Yvon weer een aantal doldrieste uitjes geregeld voor de boeren om hun toekomstige dans- en wandelpartners beter te leren kennen. Er werd gezwommen met zeeleeuwen, er waren uilen, er waren citroenen en er werden hutten gebouwd. Kortom: het was een dolle boel. Een aantal mensen werd zelfs ondertiteld! Een vooruitgang dus vergeleken met vorige week.

Maar hoe pak je dat nou aan? Indruk maken op vijf potentiële wederhelften? Michelle denkt dit te doen door haar vijf mannen een kristal te geven met de klemtoon op kris. Steffi vertelt over haar kapotte handen en dat ze nooit handschoenen draagt. Gezien haar beroep werd ik daar toch een beetje misselijk van. Marnix vertelde over zijn kookkunsten: “twee minuten in de magnetron en klaar” en Wim biechtte op dat hij van karaoke houdt. Daar willen we meer van zien.

Maar eigenlijk draaide deze hele aflevering om Jaap en één van zijn vrouwen. Voor Jaap had Yvon het saaiste uitje geregel, namelijk blaadjes plukken en citroenen schillen. Maar saai werd het nergens door de aanwezigheid van Marjan Tabak. Mevrouw Tabak zag dit niet als een gezellige dag, nee zij zag dit als een verhoor en Jaap moest gebroken worden. Roken? Geen denken aan. Je stopt nu. NU! Wat doe je in het weekend? Fietsen? Wat een nietszeggend antwoord. Iedereen fietst in het weekend.

Als even laten de vrouwen hun favoriete gerecht moeten bereiden heeft Jaap er tabak van hij smijt eigenhandig Marjan de keuken uit. Wegwezen! Hier is hij niet van gediend. En terecht. Respect Jaap. Laat Marjan lekker de kolere krijgen met haar indirecte directe vragen.

Zelf zien wat voor een naar mens Marjan is? Kijk hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s