Ik vertrek: Judith, Patrick en Ilona

Pedicure Judith uit Loosdrecht wil de eeltknobbels en hamertenen inruilen voor een leven als campingeigenaar in Luxemburg. Niet alleen, want beste vriendin Ilona gaat ook mee. De camping die ze overnemen lag eigenlijk ver boven budget, maar gelukkig heeft Judith een soort sugar daddy. Patrick komt uit Luxemburg en aanbid haar. Om indruk te maken geeft hij de camping als cadeautje. Judith maakt meteen duidelijk dat ze gewoon vrienden zijn. Dit levert hele ongemakkelijke taferelen op, dus dat is smullen.

De vorige eigenaren, Peter en Anja, gaan de eerste weken het trio inwerken. Dat valt nog niet mee, want Juud heeft een leger aan vrijwilligers opgetrommeld om te helpen met klussen waardoor Peet en An niets meer te zeggen hebben. Ze vrezen zelfs dat vaste campingbezoekers niet meer terug zullen komen in de chaos die het drietal veroorzaakt.

Niet veel later kan ook Ilona het niet meer aan. Ze heeft reuma en veel rust nodig. Na een ruzie vertrekt ze boos en verdrietig terug naar Nederland. Judith en Patrick maken van haar afwezigheid gebruik om elkaar wat beter te leren kennen en er volgt een date die zo ongemakkelijk is dat je dat zelf maar even moet bekijken. En als Judith het verschil tussen en kaas en een kaars niet meer weet is de chaos compleet.

Keert Ilona ooit nog terug en gaan Judith en Patrick het nou eindelijk eens een keer doen met elkaar? En hoe zat het nou met die tweedehands tulpen? Kijk het hier terug. Volgende week de laatste van het seizoen. Dan gaan we terugkijken in Italië en Suriname.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s