Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 10

Vandaag zou de aflevering moeten zijn waarin David zijn definitieve keuze maakte. Dat gebeurde, maar deze aflevering zullen we onthouden door het gedrag van Sandra. Sandra, die ooit nog seks wilde met Olke, wilde nu vooral heel erg naar huis. Zo snel mogelijk!

David

De laatste keuze voor David was niet makkelijk. Zou het Mara of Susanne worden. Ik vond het niet zo moeilijk, maar David kreeg van de een kriebels en van de ander een warm gevoel. Of andersom. Hij vond ze in ieder geval allebei leuk. Gelukkig ziet hij net op tijd in dat Susanne hem nooit gelukkig gaat maken met haar chagrijnige hoofd en kiest hij godzijdank voor Mara. Ze gaan op vakantie, ontbijten in bed en bespreken wat ze gaan doen als de camera’s weg zijn. Mara vindt David wel wat leuker dan hij haar (hij is Susanne nog niet vergeten) en ik geef ze 75% kans op succes.

Herman

Herman en Fleur zijn nog steeds op vakantie en slapen samen in een hotel. Waarschijnlijk is daar niks gebeurd en dat hoeft ook niet. Ze hebben het leuk met elkaar en weten nu al dat ze nooit meer uit elkaar willen. Herman maakt complimentjes en Fleur neemt ze wat ongemakkelijk in ontvangst, maar dat ongemak komt niet door hem. Dit gaat nooit meer kapot. Ruziemaken komt eenvoudigweg niet bij ze op. Dit slaagt 100%.

Marc

Marc en Annekim mogen niet op citytrip van Yvon en moeten kamperen. Marc heeft deze aflevering meer gezegd dan in het hele seizoen, maar helaas maakte dat geen verschil. Er komt simpelweg niets boeiends uit. Annekim vindt het niet erg, maar op den duur gaat dat vast vervelen. Ik geef ze nog even het voordeel van de twijfel met 55% kans op succes.

Riks

Dat het tussen Riks en Marit waarschijnlijk niet ging werken zag iedereen aankomen behalve Riks en Marit. Vanavond kwam daar verandering. Marit probeerde wel, maar Riks kan niets met gevoel en benadert alles praktisch. Uiteindelijk kwam dan toch het hoge woord eruit: dit wordt het niet. Marit moet huilen nu ze voor niets al haar vakantie-uren heeft opgenomen, maar inmiddels snapt ze waarschijnlijk ook wel dat Riks een rare man is.

Olke

Vorige week verklaarde Olke tot groot ongemak van Sandra haar de liefde en dat ongemak is niet meer weggegaan. Het werd zelfs zo erg dat ze de eerste nacht in een hotel doorbracht. Verrassend genoeg wil ze nog wel met hem op citytrip, maar dat werd een drama. Olke snapt er niets van aangezien twee dagen eerder Sandra nog onmiddellijk wilde emigreren. Nu probeert hij haar nog voor zich te winnen met paardrijden, maar Sandra galoppeert het liefst direct door naar Nederland. In het hotel wil ze een separate room, want ze ziet Olke meer als een vriend en met vrienden slaap je niet op dezelfde kamer. (Wist ik overigens niet. Heel vaak gedaan. Zelfde bed ook.) Later op de avond heeft ze het op een zuipen gezet en flirt ze openlijk met andere mannen aan de bar. Als Olke geen stugge Fries was zou hij in huilen uitgebarsten zijn. Waarschijnlijk had hij met Alberdien nog een leukere vakantie gehad. Zij spraken in ieder geval dezelfde geheimtaal. Tussen Olke en Sansdra komt het nooit meer goed. -110% is nog te positief.

Volgende week gaan we lekker evalueren. De aflevering van vanavond is hier terug te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s