Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 9

Met de definitieve keuzes in aantocht beloofde het vanavond een spannende aflevering te worden. Of het echt spannend was weet ik niet, maar interessant was het wel.

Herman

Vorige week koos Herman tegen ieders verwachting in voor Fleur en de hele week heb ik gedacht dat dat een verkeerde keuze was. Nu we ze voor het eerst samen zagen blijkt Fleur perfect voor hem te zijn. Ze lopen hand in hand door Frankrijk alsof nooit anders deden en er was zelfs een eerste kus! Een kus! Wie had dat gedacht? Het is allemaal heel onschuldig en kinderlijk, maar ook heel lief en schattig. Pas je wel op dat je niet verkouden wordt, Fleur?

David

David mag zijn keuze nog een weekje uitstellen en dat is maar goed ook.. Hij weet het namelijk niet. Of hij eigenlijk weet hij het wel, hij wil ze namelijk allebei, maar dat zal Yvon nooit goedvinden. David moet kiezen en iedereen snapt dat dat Mara moet zijn, behalve David. Hij zal toch niet echt voor de chagrijnige Susanne kiezen?

Riks

In Canada heeft Riks het een stuk makkelijker. Na het bezoekje aan de kerk vorig week is het voor Eline namelijk heel duidelijk allemaal. God eruit of zij eruit. Riks kiest voor het geloof en dus kan Eline haar knoffertje pakken. Het is een opluchting voor haar en eigenlijk voor ons allemaal, want echt gezellig leek ze het geen moment gehad te hebben. Yvon is er ook ineens bij. Zit zij stiekem in een kast te wachten tot ze nodig is of zoiets? En hoe zal Marit het vinden nu ze nooit officieel gekozen en is en simpelweg overbleef?

Olke

Olke besluit het praktisch aan te pakken. Hij wil van de vrouwen weten hoe snel ze kunnen emigreren. Sandra kan dat heel snel, Alberdien heeft meer tijd nodig. Olke denkt dat ze op de opzegtermijn van haar werk doelt, maar ze heeft het natuurlijk over haar emoties. De emoties slaan later ook bij Sandra toe. Ze weet het niet meer. Is Olke het wel? Is Texas het wel? Gelukkig hakt Alberdien de knoop als eerste door. Ze wil de hele dag met Olke kalfjes aaien en in het hooi spelen en slingers maken, maar ze snapt dat dit niet zal gebeuren en dus verlaat ze vrijwillig de boerderij. Olke verklaart Sandra de liefde en dat waren erg ongemakkelijke momenten waar ik veel meer van wil zien. Ik gok dat Olke alleen achterblijft uiteindelijk.

Marc

Even leek het of Marc met al zijn saaiheid de eindmontage niet gehaald had, maar toen hij dan toch in beeld kwam gebeurde er voor het eerst iets daar in Afrika. Vanuit het niets is hij smoorverliefd op de minstens zo saaie Annekim en moet Anke tot haar verbazing vertrekken. Ze houdt zich groot, want Anke is een classy lady, maar ze is duidelijk boos. Stiekem hoop ik nog op Fatal Attraction-taferelen, maar Anke snapt inmiddels waarschijnlijk zelf ook wel dat ze echt te leuk is voor Marc.

Volgende week dus de keuze van David. De aflevering van vanavond is hier terug te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s