Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 7 en 8

Vorige week was ik even iets anders aan het doen waardoor ik geen verslag heb geschreven. Dat is niet erg, want zoals in vrijwel elke aflevering gebeurde er weinig. Bij Olke werd er wat gefriemeld achter een boom en schold Alberdien een serveerster uit voor hoer, de meisjes van Herman spraken voor het eerst over hun gevoelens, Riks gaf een cursus inbreken bij je buren en David noemen Susanne supervrolijk wat natuurlijk een hele goede grap was. Bij Marc waaide een parasol weg.

Deze week leerden we dat een ongemakkelijke situatie nog ongemakkelijker wordt als je er twee kinderen aan toevoegt. Zeker als die kinderen heel duidelijk zijn wie ze als stiefmoeder willen en hun vader juist voor de ander wil kiezen. We zagen hoe Herman voor de derde keer dit seizoen de verkeerde keuze maakte en dat het houden van een Susanne in je huis iedereen depressief maakt. Ook kregen we een typisch Texaans gerecht voorgeschoteld van boerenkool met glasscherven en  Zambia kwam ook af en toe in beeld, maar daar gebeurde niets.

Volgende week maken de overige vier boeren hun definitieve keuze. Dan zal ik weer wat uitgebreider schrijven. Ik gok op Mara, Sandra, Marit en Anke.

De aflevering van vanavond vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s