Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 6

Nadat er vorige week vrijwel niets gebeurde was het deze week een slagveld in Boer zoekt vrouw. De een na de ander werd afgewezen, er werd gehuild, er werd getwijfeld en er was boerenkool.

Herman

Het keuzemoment voor Herman was vorige week al, dus daar kabbelde het als vanouds voort op de Franse boerderij. Er werd boerenkool gewassen en gepraat over seks, maar zijn chronische verkoudheid blijft me toch het meest boeien. Dat voelde ook zijn moeder aan en dus kwam zij met een plan. Ze besloot Fleur en Anne dronken te voeren met goedkope witte wijn. Heeft dat tot spannende onthullingen geleid? Spoiler: nee, natuurlijk niet. We hebben het hier namelijk over Fleur en Anne. Hopelijk zet mama Herman volgende week iets sterkers op de keukentafel.

Riks

In het depressieve Canada ging het er iets spannender aan toe. Waar het al weken duidelijk was dat Eline als eerste zou gaan bleek Claudia ineens twijfels te hebben. Ze ging naar de stal waar Yvon al die tijd al zat en gooide al haar emoties eruit. Daarna zagen we haar alleen nog even met een koffer lopen. Riks probeerde het nog goed te praten door te zeggen dat hij Claudia zelf ook naar huis wilde sturen, maar dat is natuurlijk onzin. Marit zal dus gaan winnen en dat weet ze.

Olke

In Texas schakelde Olke de hulp in van zijn ouders om een keuze te maken. Zijn vader was erg duidelijk over Harriët. Een vegetariër? Die komt er niet in bij deze familie. Gewoon normaal doen en vlees eten! En dus was zij het die vetrekken kon. Het werd gevierd met wijn en extra ongemakkelijkheid en voor Olke blijven Ma Flodder en dochter Kees over om uit te kiezen.

Marc

Kies je voor een leven met Marc dan kies je voor een leven vol verveling. Dat wil je niet, dus was het strootjes trekken wie als eerste vrijwillig naar huis mocht. Die strijd werd gewonnen door Irene. Tot groot verdriet van de andere twee mocht zij lekker naar huis om met leuke mensen af te spreken. Annekim heeft het waarschijnlijk het zwaarst. Zij woont bij Marc om de hoek, dus zal ze ooit aan zijn saaiheid kunnen ontsnappen?

David

In Roemenië moet er gekozen worden tussen een meisje dat altijd chagrijnig is en dat probeerde te verbloemen met een kek knipje in haar haar, iemand die heel veel praat maar nooit iets interessants zegt en al denkt dat ze heeft gewonnen en iemand die best leuk is ook al staat haar mond verkeerd om in haar gezicht. Het is David die voor de echte verrassing zorgt deze aflevering. Met Jorien en Susanne is het natuurlijk kiezen tussen twee kwaden, maar ik had een andere volgorde verwacht van elimineren.

Wil je weten wie David afwijst? Kijk de aflevering dan hier terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s