Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 5

Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Drie woorden die deze afleveringen perfect samenvatten. Nergens lijkt het gezellig. Nergens is er liefde. Wat gaat er mis dit jaar?

Marc

Ik vind Marc zo mogelijk nog saaier dan vorige week. Hij schijnt met een lamp op een vleermuis, hij heeft een app en hij spuugt in een duikbril. Niet echt dingen waar je hart sneller van gaan kloppen. Dat gebeurt dan ook niet bij zijn vrouwen. Volgens mij hebben twee van hen sowieso niets gezegd deze week.

Olke

In Texas gebeurde iets meer. Harriët heeft zich weer terug in de race gevochten door haar arm in een koe te steken. Sandra voelt zich een beetje ongemakkelijk op de boerderij omdat zij meer een kantoortype is en make-up draagt, maar ik denk dat ze nog wel veilig is. Verrassend genoeg is het Alberdien waarvan ik nu verwacht dat ze als eerste zal gaan. Ze begint zich af te zonderen, maar houdt zelf vol dat Olke haar het leukste vindt. Olke denkt daar volgens mij heel anders over.

Riks

Bij Riks is het nog duidelijker geworden dat Eline als eerste zal gaan. Ze ziet er steeds slechter uit en bedenkt dat ze thuis nog een kind heeft dat ze echt niet naar Canada wil verhuizen. Marit lijkt het meest een klik te hebben met Riks. Zo hebben ze als romantisch aardappelen geschild boven de prullenbak. Claudia probeert zich terug te vechten met pannenkoeken. Zal dat genoeg zijn?

David

Bij David lijkt het nog steeds Jorien te zijn die het meeste kans maakt., ondanks dat hij bang is dat ze te veel op elkaar lijken. De andere twee waren vooral aan het wegrennen voor muizen. Overigens heb ik het vermoeden dat de mond van Marit verkeerd om in haar gezicht staat. Daar wil ik meer van weten. Hopelijk vertelt ze volgende week haar verhaal. En dan waren er nog biggetjes die een stuk leuker waren om naar te kijken.

Herman

Herman moest als eerste kiezen en zijn keuze was niet verrassend. Er waren tranen. Zal ze ooit nog iemand vinden die ze net zo leuk vindt als hem? Op Schiphol zagen we dat haar verdriet plaats heeft gemaakt voor pure woede en ik gun haar die boosheid. Er zijn echt leukere mannen op deze wereld. De verkoudheid van Herman leek overigens toegenomen.

Wil je weten wie Herman naar huis stuurt? Bekijk de aflevering dan hier. Wil je alleen de biggetjes zien? Spoel dan door naar 32 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s