Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 4

Vanavond zagen we de boeren eindelijk weer in hun eigen omgeving. Zou dat iets van de ongemakkelijkheid uit de eerdere afleveringen wegnemen? Nee hoor! Dit was de ongemakkelijkste aflevering tot nu toe.

Olke

Al op Schiphol leek het helemaal mis te gaan met de logeerweek bij Olke. Harriët wil niet mee. Ze heeft nog een in de atlas gekeken en Texas ligt toch wel erg ver weg. En dan moet ze ook nog helemaal met het vliegtuig. Straks stort ze neer. Yvon Jaspers ziet het hele concept van haar programma in duigen vallen, maar gelukkig wordt er flink op Harriët ingepraat en gaat ze toch met de andere twee mee naar de boerderij van Olke. Achteraf blijkt dat niet nodig te zijn geweest. Ze eet namelijk geen vlees en drinkt geen wijn. Herriët is dan ook zo goed als zeker de eerste die naar huis gaat. Alberdien heeft wel een klik met Olke, maar het is Sandra op wie ik nu mijn geld inzet. Als enige spreekt zij haar einddoel uit: ze wil Olke haar doosje vol liefde aanbieden. Gadverdamme.

David

De vrouwen van David doen ook meteen mee aan Ik vertrek. Zijn boerderij is namelijk vooral een bouwval waar nog geen kip te vinden is. Ook in zijn huis is hij niet bepaald thuis. Hij wil indruk maken met zijn kookkunsten, maar hoe zet je het gas ook weer aan? Wat wel aan wordt gezet is het gevoel van Susanne. In eerste instantie zat ze een beetje met een zure bek voor zich uit te kijken. Ze vindt Roemenië maar stom en ze had ook eigenlijk gehoopt dat David in de stad zou wonen. Maar als ze David dan weer ziet vindt ze hem toch wel leuk. Ik vrees dat het te laat zal zijn aangezien ze vorige week ook al haar twijfels uitsprak.

Marc

Ook bij Marc hebben we te maken met iemand die er niet echt zin in lijkt te hebben. Anke wil vooral alleen zijn. Ik hoop voor haar dat ze al eerste naar huis mag, want bij de doodsaaie Marc zou ik het alleen ook gezellig hebben. Marc is een beetje een combinatie van Bertie en Henrieke, maar dan in een iets mooiere verpakking. Irene en Annekim lijken hem wel nog heel leuk te vinden.

Riks

Bij Riks hebben we te maken met de meest depressieve omgeving van allemaal. Dat ontgaat ook Eline niet die kijkt alsof ze in de hel is beland. Als ze even alleen is met Riks lukt het ook niet om verder te komen dan “oh, wat is het koud”. Eline kan dan ook haar terugreis gaan regelen verwacht ik.

Herman

En dan hebben we nog Herman die nog bij zijn ouders blijkt te wonen. Hij geeft aan dat hij behoorlijk ziek is geweest, maar zijn verkoudheid is nog niet over. Herman is ook van het hokje “ongemakkelijk, maar schattig” naar het hokje “potentieel seriemoordenaar” aan het verhuizen. Tussendoor krijgen we schoonmaaktips van Anne en geeft Fleur aan dat ze het vooral gezellig heeft met de meiden en helemaal vergeet dat ze voor een bepaald iets in Frankrijk is. Dat bepaalde iets is Herman. Waarschijnlijk zal Pia volgende week op de trein naar huis worden gezet. Herman heeft namelijk een muzikale auditie georganiseerd, maar haar keyboardspel kan hem niet bekoren.

Bekijk de aflevering hier terug voor nog veel meer ongemakkelijke momenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s