Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 3

Deze week gingen de boeren voor het eerste daten met de vijf vrouwen die ze vorige week gekozen hebben. Herman, die Nederland vorige week nog shockeerde door Anke niet te kiezen, ging een paard borstelen en in een koets rijden. Ook werd er gebarbecued en wijn gedronken. Dat laatste is natuurlijk niet eenvoudig, maar gelukkig wist een van de meisjes hoe dat moet. Uiteindelijk koos hij voor twee brillen en iemand die me eerder nog niet was opgevallen. Een andere bril en het model (die nog vreemder bleek dan Herman zelf) gaan naar huis. Met zijn drie keuzes kan het nog alle kanten op.

Olke ging schaatsen en stamppot eten met zijn vrouwen Ook was zijn vader aanwezig die slagroomtaart meebracht. Stamppot en slagroomtaart is namelijk een hele gewone combinatie in Texas. Ik heb hem voor nu gekoppeld aan de vrouw die geen haarborstel heeft al zagen we al wel dat zij volgende week moet huilen. Misschien toch iets te voorbarig? Ook kiest hij voor de blonde vrouw die hem liet huilen door haar brief in de eerste aflevering en voor nog een andere blonde vrouw. Ditty, een van de afvallers, was fucking pissig.

Marc heeft de meeste vreemde date bedacht. Er wordt iets gebouwd van takken wat verder geen enkel doel dient en ze gaan insecten eten. Ook hij maakt een keuze, maar het is natuurlijk allang bekend dat hij uiteindelijk kiest voor het meisje dat al Zambia woont. Daarnaast kiest hij nog twee blonde meisjes die ik niet uit elkaar kan houden en twee andere meisjes vallen af. Verder is Marc vooral saai.

David is nog steeds de leukste boer. Hij gaat artistiek eten en daarna poseert hij naakt (nee hoor, het is braaf programma) en wordt hij geboetseerd door zijn meisjes. Voor het eerst hebben we te maken met iemand die openlijk twijfelt. Ze is een stuk ouder dan de rest en ziet het ook niet zo zitten om naar Roemenië te verhuizen. Toch wordt ze uitgekozen om in ieder geval te komen logeren. Ook Jorien, die er al sinds de eerste aflevering bij is en die nog steeds superirritant is, mag mee. Dat geldt ook voor het meisje met het donkere haar met wie ik denk dat hij ook zal eindigen.

En dan hebben we nog Riks die ik nog steeds stom vind. Zijn date heeft ook het grootste kinderfeestjesgehalte met activiteiten als hooivorkwerpen en worsten maken waar hij allemaal slechte grappen over maakt. Wie hij gekozen heeft weet ik niet meer precies, maar ik ben heel blij dat hij een van de meest vreselijke vrouwen uit de geschiedenis van Boer zoekt vrouw niet mee heeft genomen. Zij zit nu weer alleen op de bank met butterflies in haar buik.

De aflevering kun je hier terugkijken. Voor volgende week zal ik proberen de namen uit mijn hoofd te leren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s