Boer zoekt vrouw 2017: aflevering 2

Deze week mochten de boeren vijf minuten kletsen met de tien vrouwen die de leukste brief hadden geschreven. Deze vrouwen zijn in drie categorieën te verdelen. De vrouwen van David, Marc en Riks doen allemaal heel aardig tegen elkaar, maar je ziet ze onderlinge haat in hun ogen. Deze vrouwen hebben een doel en dat is een door de KRO betaalde reis naar het buitenland. De vrouwen van Olke zijn heel anders. Meteen zijn ze beste vriendinnen, spelen ze yahtzee en spreken ze in geheimtaal zoals beste vriendinnen dat doen (later blijkt dit Fries te zijn). En dan hebben we nog de meisjes van Herman. Deze meisjes zijn net als Herman te goed voor deze wereld en het komt waarschijnlijk niet eens in ze op om onaardig over de ander te denken. Natuurlijk is Anke er ook weer en deze week werd nog eens extra duidelijk dat Anke en Herman het meest perfecte koppel uit de geschiedenis van Boer zoekt vrouw gaan worden. Herman mocht vijf meisjes kiezen voor de volgende date. Anke dus en nog vier anderen, maar aangezien die andere vier geen schijn van kans maken maakte het niet echt uit wie dat zouden zijn. Ik wachtte tot hij Anke zou noemen en toen dat gebeurde was alles goed. Herman vroeg Anke ten huwelijk, Anke zei ja en ze stopten meteen met het programma. Ze hadden elkaar gevonden en leefden nog lang en gelukkig.

Een deel van bovenstaande tekst is helaas verzonnen. Wil je weten welk deel? Kijk de aflevering dan hier terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s