Vooruitblik

Ik had natuurlijk al veel eerder iets willen schrijven, maar ja. December hè! Geen idee wat dat betekent, maar ik heb zeker drie mensen deze smoes horen gebruiken en er ook nog mee weg zien komen, dus waarom zou ik dat niet ook kunnen?

Het afgelopen jaar was nogal onregelmatig qua nieuwe schrijfsels. Dat gaan we in 2017 dus helemaal anders doen. Ik heb planningen gemaakt met kleurtjes en vakjes en schema’s en alles, dus dat moet lukken. Wat kun je komend jaar verwachten? Lees snel verder.

Ik vertrek

Uiteraard blijf ik verslagen schrijven van Ik vertrek. Het is de aanleiding geweest om deze site te beginnen en het heeft me de meeste lezers opgeleverd. Daar ga ik dus vrolijk mee door. In november zijn er twee nieuwe afleveringen uitgezonden waar ik nog niet over heb geschreven. Dat is wel nog de bedoeling. Houd de site dus in de gaten.

Boer zoekt vrouw

In februari begint een nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw waar ik de nodige Bakkerpraatjes aan zal wijden. Ik kijk alvast uit naar nieuwe ongemakkelijke stiltes, onverstaanbare boeren en Yvon Jaspers die met iedereen praat alsof ze zwakbegaafd zijn.

Hoekjes

Een nieuwe serie die zal bestaan uit hele korte berichtjes, gedachtes en verbazingen die te kort zijn voor een verhaaltje. Ik noem ze Hoekjes omdat ze vaak in de hoek van een papiertje ontstaan. De bedoeling is om er elke week een te schrijven op zondagavond. 1 januari dus de eerste. Ik heb hier zelf heel veel zin in.

Afgezonderd

Nog een nieuwe serie van waarschijnlijk vier Bakkerpraatjes over de dagen dat ik alle schermen in mijn huis op zwart zette en onderzocht of ik gek zou worden.

Een geheim project waar ik nog niets over ga zeggen

Het vergt nogal wat voorbereiding, maar ik denk dat dit heel leuk gaat worden. Spannend!

Meer van wat je al gewend bent

Tussen al het nieuwe uiteraard ook gewoon dat ouderwetse bakkerpraatjesgevoel waar je al vertrouwd mee bent. Verhaaltjes, gedichtjes… die dingen.

Bakkerpraatjes Vertier & Variété bv wenst u een goede jaarwisseling toe. Eet niet te veel vuurwerk en wees voorzichtig met oliebollen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s