Ik vertrek: Siem en Myke

Terwijl ik dit schrijf geniet ik van de stilte. Ik heb net namelijk vijftig minuten lang naar Myke moeten luisteren. Myke is iemand met wie je het liefst ouderwets wie-er-het-langst-zijn-mond-dicht-kan-houden wil spelen. Myke praat namelijk constant, maar zegt niks. Myke is verhuisd naar Frankrijk. Nederland is daardoor een stukje stiller geworden. Dat is fijn voor Nederland.

Myke heeft een relatie met Siem. Siem praat minder vaak dan Myke en als hij er af en toe toch tussenkomt zegt hij dingen als: “Dit is een slaapkamer. Daar hebben we een bed neergezet.”

Myke en Siem lopen af en toe met een waterpas of kozijn door het beeld. Myke benoemt alles wat ze doet. Misschien voor de blinde kijker. Ik was liever een dove kijker.

Myke is hier terug te zien. Zet het geluid uit en geniet van deze aflevering.

3 gedachtes over “Ik vertrek: Siem en Myke

  1. Myke mag dan misschien wel veel praten maar haar positieve houding en doorzettingsvermogen zijn goud waard. Doe het maar eens na! Jammer hoor geen een positief woord gezien de topprestatie en het mooie resultaat dat ze neergezet hebben. Maar dat heb je vast niet eens gezien door je negatieve kijk, had dan lekker weg gezappt, dat kon toch prima, niemand die je verplicht te kijken toch. Altijd lekker makkelijk afzeiken…

    Like

    1. Bedankt voor je reactie, Lianne. In de laatste alinea schrijf ik dat er genoeg te genieten valt, maar ik adviseer wel het geluid uit te zetten. Hiermee geef ik aan dat de beelden de moeite waard zijn. Overigens is mijn advies geheel vrijblijvend. Ik zal niet controleren of mensen daadwerkelijk het geluid uitschakelen. Zie het als een waarschuwing van mij voor de mensheid. Positief toch?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s