1

Het is een heugelijke dag voor Bakkerpraatjes Vertier en Variété BV. Vandaag bestaat Bakkerpraatjes namelijk precies 1 jaar en dat wordt gevierd! Hoe? Dat lees je straks. Eerst neem ik je mee naar iets meer dan een jaar geleden.

In juli 2015 stond mijn leven op het punt drastisch te veranderen. Bijna zes jaar lang had ik dezelfde baan en die baan ging stoppen. Ik besloot dat dat iets positiefs was, want alles was ineens mogelijk. Ik kon een cursus jongleren gaan doen of een workshop manden vlechten van pitriet. Ik kon een wereldreis gaan maken of een rijbewijs halen. Allemaal mogelijk. Allemaal niet gedaan.

Maar wat dan wel? Ineens wist ik het! Ik schreef al een tijd na elke aflevering van Ik vertrek een kort verslagje op Facebook en ik kreeg daar veel positieve reacties op. Als ik daar nou iets mee kon doen en dan in combinatie met andere stukjes die ik wilde schrijven. Een website was voor de hand liggend en zo is Bakkerpraatjes geboren.

Inmiddels zijn we 74 bakkerpraatjes verder en zijn mijn verhaaltjes duizenden keren gelezen. Daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken. Vorig jaar had ik nooit gedacht dat dat mogelijk was. Heel erg bedankt dus!

Vandaag ben ik officieel eigenaar geworden van Bakkerpraatjes en is de website direct toegankelijk via www.bakkerpraatjes.com. Pas dit dus aan in je favorieten. Uiteraard ben ik ook nog steeds te liken op Facebook en te volgen op Twitter. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan zou ik dat zeer waarderen.

Bakkerpraatjes gaat verder zoals je inmiddels gewend bent. Ik blijf verhaaltjes en gedichtjes schrijven en zodra er weer nieuwe afleveringen van Ik vertrek op tv komen lees je hier natuurlijk de nabeschouwing. Zoals al eerder beloofd zal ik dat ook doen zodra Boer zoekt vrouw weer begint. Ook een nieuwe lay-out van de site is nog steeds een grote wens. Ik heb alleen totaal geen verstand van dat soort dingen, dus daar moet ik me eerst eens in verdiepen. Verder wil ik me gaan verdiepen in het schrijven van kleine, korte versjes voor kinderen en sinds een week speel ik ukelele, dus wie weet komen er ook ooit liedjes. Tevens en bovendien zijn verzoekjes, aanvragen, tips en suggesties natuurlijk van harte welkom.

Ik ga terug naar de taart en limonade en om het extra feestelijk te maken sluit ik af met een plaatje van een ballon. Daag!

ballon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s