Weervrouwtje

In het huis achter mijn huis woont een weervrouwtje. Ik zie haar als ik de trap afloop. Soms heeft ze geen kleren aan. Dat betekent dat het lekker weer wordt. Soms heeft ze alleen een broekje aan. Dan wordt het ook lekker weer, maar kan het in de loop van de dag gaan regenen. Soms draagt ze een bikini. Dan staat er een briesje. Soms blijft ze binnen. Dan is het koud.

Het weervrouwtje heeft ook een weermannetje. Hij zit vaak aan of in haar en daar maken ze dan geluiden bij. Misschien is het seks, maar ik weet niet hoe hetero’s het doen.

Nu moet je niet denken dat ik iets tegen naakte weervrouwtjes of weermannetjes heb. Iedereen moet lekker doen wat hij of zij wil in zijn eigen weerhuisje. Ik ben er alleen niet altijd op voorbereid en als ik dan bij het krieken der dageraad meteen geconfronteerd word met twee naakte zestigers op hun balkon schrik ik daar toch van.

Zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s