Gevolgen

Sinds een tijdje ervaar ik hoe het is om op onregelmatige tijden te werken met als gevolg dat ik ook op onregelmatige tijden vrij ben. Dat heeft tot gevolg dat ik mijn schrijverij moet plannen en dan blijkt dat creativiteit niet altijd op commando komt. Het gevolg? U die reikhalzend uitkijkt naar een nieuw stukje dat nog niet eens geschreven is. Maar zodra ik deze onregelmatigheid onder de knie heb komen er nieuwe stukjes. Tot die tijd ook, maar niet op vaste dagen. Dan weet u dat. En de nabeschouwing van Bed & Breakfast van vorige week komt ook. Dan weet u dat ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s