Gedoe

Nu ik dertig ben merk ik dat er af en toe dingen gaande zijn waar ik geen vat op heb. Zo verbouw ik ineens mijn eigen andijvie en sperziebonen. Geen idee hoe dat gekomen is, maar het staat toch echt op mijn tafel. Ook heb ik mijn mening over iemand die ik niet mocht positief bijgesteld, wat ik normaal echt niet zomaar doe, stond ik vandaag ineens een mevrouw te helpen in een winkel waar ik niet werk en heb ik iemand die in de tram een bloedneus kreeg een papieren zakdoekje gegeven. Allemaal niks voor mij. Wat is gaande met me? Nog even en ik wil een hond. Of nog erger: een kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s