Bed & Breakfast: Noord- en Zuid-Holland

Ook afgelopen vrijdag stonden er weer drie knotsgekke logeerpartijen op het programma. Het begon met ballen en het liep volledig uit de hand.

B&B 1

De eerste B&B waar een bedje op ons wacht staat in Winkel en is van Anja en Nico. Ze hadden nog een huis naast hun huis en daar ontvangen ze nu gasten. De kamers zijn vernoemd naar bloemen, zoals de madelief en de margriet. Echt heel uiteenlopend dus. Specialiteit van het huis is het ballenarrangement. Dat klinkt spannend.

De andere koppels bestaan uit Annet en Marco en Simon en Maritha. Opvallend: er wordt meteen gezoend bij de ontmoeting. Wat een warmte. Wat een spontaniteit. Wat een liefde. Dat belooft nog wat de komende dagen. Zou iedereen wel in hun eigen bedje blijven slapen?

Terug naar het ballenarrangement. Dat blijkt helemaal niet zo spannend te zijn. Je wordt in een soort opblaasbal gehesen en dan moet je voetballen en dan is het heel leuk als je valt want dat voel je dan niet. Dolle pret dus en dan is voor je het weet de dag al weer voorbij.

De volgende morgen mag er uiteraard weer gezeurd worden. Simon en Maritha hebben nogal last van haaruitval en ze missen een prullenbakje om die haren in te doen. Ook willen ze graag een badmatje in de douche, anders blijf je zo met je voeten in het natte water staan. Waarin? In het natte water. Simon zou ook graag een liefdesbrug in bed willen. Gadverdamme zeg!

B&B 2

De bed & breakfast van Annet en Marco staat in Moerkapelle. Daar hebben ze zelf een huis gebouwd en dat viel groter uit dan de bedoeling was. Hoe dat kan weet ik niet, maar ik heb dan ook nog nooit een huis gebouwd. In dat te groot uitgevallen gedeelte hebben ze nu dus de gastenkamers en het is een typische B&B. Met teksten op de muur en op bordjes en op dingetjes en op gedoetjes.

Al onderweg komt de eerste kritiek. Nico vindt de kamers nogal duur. Hij hoopt dat hij voor dat bedrag dan wel met een kusje naar bed wordt gebracht door Annet. De toon is dus gezet en de vraag is nu alleen nog of deze koppels tijdens dit verblijf of bij het volgende in elkaars bed belanden.

Als uitje staat er bezoekje aan een molen op het programma met een rondleiding door een slissende molenaar. Dat is me allemaal een beetje ontgaan omdat ik met mijn gedachten natuurlijk bij de aanstaande partnerruil zat. Die liet nog even op zich wachten, want deze nacht slaapt iedereen nog in zijn eigen bed. Wel had Maritha nog wat te mopperen. Ze wilde een lampje beetpakken en dat was zo heet geworden dat ze heel erg schrok. Die Maritha maakt wat mee hoor.

B&B 3

De derde B&B is dus van Simon en Maritha en staat in Schoorl. Maritha is kunstenares, wat we ook al wel een beetje konden zien aan haar kapsel. Het is niet helemaal duidelijk of ze enorme uitgroei heeft of dat het hier een bewuste keuze betreft. En wat nou zo leuk is: hij heeft precies hetzelfde kapsel. Wat een lekker gek stel. Maritha zegt nog even iets vaags over je ding doen en elkaar treffen in vrijheid en dan staan de gasten (lees: swingers) op de stoep.

Wat er dan gebeurt is onmogelijk te beschrijven. Er wordt gespeeld met verf (straks met elkaar, ik voel het gewoon) en Maritha wordt nog vager dan ze al was als ze begint over gevoelens en energiebladeren. De eerste aanzet voor het narende slaapkamertafereel wordt gegeven door Annet. “Doe eens gek, ga eens vreemd,” zegt ze tegen Marco.

En ja hoor, dan is het zover. Er wordt niet van partner gewisseld, nee, ze kruipen gewoon met z’n alleen in bed. Gelukkig gaan de camera’s op tijd uit maar ik zag al geen handjes meer boven de dekens.

De volgende ochtend volgt er nog een nieuwe verbazing. Maritha heeft een servettenkast en die doet dingen waardoor het ontbijt nooit twee dagen hetzelfde is. Maar omdat iedereen nog moet bijkomen van de afgelopen nacht heeft niemand het daar nog over.

Kent deze orgie winnaars en verliezers? Kijk de aflevering hier terug. Alleen voor boven de achttien en met gesloten gordijnen. Zelf ook toe aan een beetje spanning in je liefdesleven? Wellicht biedt deze scène uit Kreatief met kurk inspiratie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s