Plannen

Inmiddels bent u een aantal maanden een trouwe bezoeker van Bakkerpraatjes. Gefeliciteerd! Uw leven is de afgelopen maanden leuker geworden en u heeft met veel plezier mijn tekstjes gelezen. Ik vertelde u verhalen, schreef zelfs gedichten en ik legde mijn ziel en zaligheid bloot over de bijna-doodervaringen van mijzelf en anderen. Ik hielp u van uw rijdenderechterverslaving af en ik voorzag u wekelijks van deskundig commentaar bij het door God zelve geschapen tv-programma Ik vertrek. Ik maakte u aan het lachen en af en toe wist ik zelfs een gevoelige snaar bij u te raken. En dat deed ik allemaal belangeloos. Voor u. Van mij. Gratis!

Het wordt zo langzamerhand wel tijd dat u iets terug gaat doen. Vind u ook niet, gewaardeerde lezer? Er zijn mogelijkheden genoeg die ik voor u ordentelijk en overzichtelijk onder elkaar heb gezet. Kies uit wat het meest bij u past of combineer. Alles is mogelijk.

  1. Like Bakkerpraatjes op Facebook. Zo mist u niets en u laat anderen zien dat u een trotse lezer bent. Klik hier: facebook.com/bakkerpraatjes
  2. Volg Bakkerpraatjes op Twitter. Voor als u zin heeft in een tussendoortje in 140 tekens. Caloriearm en glutenvrij uiteraard. Klik hier: twitter.com/bakkerpraatjes
  3. Abonneer u op de website. Dan krijgt u bij elke update een mailtje. Ideaal voor als u geen Facebook en Twitter heeft of gewoon graag mailtjes ontvangt. Klik op ‘volg’ ergens in uw scherm.
  4. Onder elke bericht staan icoontjes om uw favoriete bakkerpraatjes met anderen te delen. Ik zou het doen.
  5. U kunt natuurlijk ook financieel bijdragen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Met de opbrengst kan ik dan bijvoorbeeld een Bakkerpraatjes vakantiedoeboek publiceren deze zomer of een winkeltje openen waar ik versgebakken bakkerpraatjes ga verkopen.

Maar wat staat daar dan tegenover? Vraagt u zich misschien af. Ook in 2016 zal ik u wekelijks verblijden met een nieuw bakkerpraatje over allerhande onderwerpen. Zo heb ik bijvoorbeeld een gedicht over AstroTV in voorbereiding dat epische proporties aan begint te nemen en wat dacht u van een verhaal over de winter waarbij het knisperende haardvuur bijna hoorbaar is. Uiteraard blijf ik ook verslag doen van Ik vertrek en dat zal ik ook doen van Boer zoekt vrouw zodra dat weer begint. Daarnaast schrijf ik bakkerpraatjes op maat voor bruiloften, bar mitswa’s en suikerfeesten. Ook bij echtscheidingen weet ik vaak de passende toon te vinden. Dus als u woorden zoekt bij een situatie kunt u contact opnemen. Ook ga ik me eens verdiepen in de mogelijkheden om Bakkerpraatjes om te bouwen in een flitsende website met kleurtjes en bewegende dingetjes zodat uw bezoek echt een beleving wordt. Er staat dus genoeg voor u op stapel. Wilt u dan een of meer van de bovenstaande dingen voor mij doen? Dank u wel!

Ik wens u een goed 2016 toe. Geniet van het vuurwerk en doe voorzichtig met oliebollen. Voor je het weet mis je een vinger.

3 gedachtes over “Plannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s