Ik vertrek: Alwin en Bionda, het vervolg

Eigenlijk zou ik gewoon nog een keer mijn verslag van gisteren kunnen plaatsen, want er is niets nieuws te melden over het doodsaaie koppel Alwin en Bionda. Hun leven in Italië kabbelt nog steeds een beetje door en ze zijn een keer verhuisd. Waarom wordt niet duidelijk. Hij geeft rondleidingen en verzint ter plekke wat hij zegt en zij benoemt nog maar eens dat ze ontzettend veel mee heeft gemaakt. Wat dan, Bionda? Wat heb je dan meegemaakt en waarom is het niet te zien? Of hou je alles nog even geheim voor dat boek dat je zou schrijven? Of blijf je het maar gewoon zeggen in de hoop dat je er zelf in gaat geloven? Ik denk het laatste.

Kijk de aflevering hier vooral niet terug en ga een goed boek lezen of je moeder bellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s