Ik vertrek: Ronald en Anneke, het vervolg

Meteen als Marga van Praag vraagt of je een stroopwafeltje lust weet je: dit wordt janken. De aflevering over dit gezin ging niet de geschiedenis in omdat alle kinderen een normale naam hadden, maar omdat moeder Anneke overleed voordat alle plannen gerealiseerd konden worden en vader Ronald met hun kinderen achterbleef. Als de oudste zoon dan ook nog vertelt dat zijn moeder nu een heel nieuw leven op kan bouwen heb je inderdaad wel even een stroopwafeltje nodig om die brok in je keel weg te slikken.

Nu, jaren later, woont het gezin nog steeds in Oostenrijk. De kinderen zijn ouder geworden, Ronald ziet er nog precies hetzelfde uit. Je hoopt toch dat deze bijzondere vader inmiddels een nieuwe vrouw heeft gevonden en dat zij dan bijvoorbeeld Sascha heet en ook in Oostenrijk komt wonen. Die vrouw blijkt er inderdaad te zijn en met haar eigen kinderen erbij vormen ze samen een moderne familie Von Trapp. En als er dan ook nog een pannenkoek wordt gebakken is de cirkel helemaal rond.

Kijk hier de aflevering terug.

Volgende week nudisten! Dan heb je om hele andere redenen stroopwafels nodig.

2 gedachtes over “Ik vertrek: Ronald en Anneke, het vervolg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s