Ik vertrek: Ronald en Anneke

Omdat je morgen weer voorbereid de nieuwe aflevering van Ik vertrek wilt bekijken volgt hier vast de voorbeschouwing.

In 2008 vertrokken Ronald en Anneke met al hun kinderen naar Oostenrijk om daar pannenkoeken te gaan bakken. En een bed & breakfast te beginnen natuurlijk, maar dat is logisch. Ze wilden eigenlijk al eerder gaan, maar dat ging niet door omdat bij Anneke borstkanker werd geconstateerd. Gelukkig is ze door een vriendin op afstand behandeld en inmiddels helemaal genezen. De artsen denken daar echter anders over. In Oostenrijk komen ze aan in een soort witte hel, maar gek genoeg lijken ze dat helemaal niet erg te vinden en na wat gedoe met de koopovereenkomst kunnen ze ook hun nieuwe huis in. Tijd voor lekkages en taalbarrières dus, maar helaas belandt Anneke in het ziekenhuis en moet ze geopereerd worden. Als het restaurant een beetje begint te draaien zit Anneke aan de chemo’s. En dan gaat het ook nog regenen.

Twee jaar later wordt er opnieuw een bezoek gebracht aan Oostenrijk. Anneke is een jaar eerder overleden, maar Ronald en de kinderen zijn vastbesloten om af te maken waar ze voor zijn gekomen. Ze hebben flink verbouwd en alles loopt redelijk goed. Toch heb ik geen pannenkoek meer gezien.

Morgen gaan we opnieuw kijken hoe het met ze gaat onder leiding van Marga van Praag.

Kijk hier de originele uitzending terug en hier het vervolg.

Een gedachte over “Ik vertrek: Ronald en Anneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s