Ik vertrek: Erica en Martien

Morgen begint een nieuw seizoen van Ik vertrek. Om te vieren dat ze tien jaar bestaan wordt er tien weken lang in tien afleveringen teruggeblikt door tien bekendere Nederlanders. Uiteraard wil je goed voorbereid van start gaan om deze feestelijkheden optimaal mee te maken. Vandaag doen we dat met de klassieke aflevering over Erica en Martien. Negen jaar geleden vertrokken zij met hun dochters Montana en Maxime naar een kasteel in Frankrijk. Eer liep er nogal chagrijnig rond en klaagde over heimwee. Mart was… Hij was… Laten we zeggen dat wij hij vooral heel erg Mart was. En dan begint er toch een vraag in je hoofd te broeien. Heeft Eer wel door wie Mart is? Heeft Mart het zelf wel door? En waarom stuurt de moeder van Eer elke week overlijdensadvertenties uit de krant op? Een boel vragen dus waar we morgen hopelijk antwoord op gaan krijgen. De aflevering wordt van commentaar voorzien door Paul de Leeuw die ook heel erg Mart is.

De originele aflevering is helaas niet meer teug te kijken, maar hier nog wel het vervolg dat net zo spraakmakend is. Enig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s